Toiminta

Jumalanpalvelus on joka sunnuntaina klo 11. Ehtoollista vietämme kuukauden 1. sunnuntai.

Sanan ja rukouksen ilta on joka tiistai klo 18.30

Ruoka-apu, Toivon ilta ja Tuunauskerho

Soppari ry jakaa Katukappelilla kaupoissa myymättä jääneitä elintarvikkeita kahdesti viikossa. Ruokajakotilaisuus aloitetaan lyhyellä hengellisellä osuudella. Sen jälkeen on mahdollisuus ilmaiseen lämpimään ateriaan ja kahviin. Jaettava ruoka ja määrä vaihtelevat sen mukaan miten kaupoista sitä saadaan.

Ruokajako on toistaiseksi maanantaisin ja torstaisin klo 17.00. 

Torstain ruokajaon yhteydessä on Toivon ilta. Toivon ilta on musiikkipainoitteinen tilaisuus. Toivon illan raamattukurssin löydät täältä.  

Maanantaisin klo 15 kokoontuva Tuunauskerho on myös osa Soppari ry:n toimintaa. Lue lisää facebookista

Ovet avautuvat ruokajakotilaisuuksiin jo klo 14. Voit tulla paikalle, juomaan kupin kahvia, vaihtamaan kuulumisia ja vaikka kysymään onko jotain jota voisit tehdä. 

 
Sunnuntaikerho

Sunnuntaisin jumalanpalveluksen yhteydessä on lapsille sunnuntaikerho. Kerhossa askarrellaan, lauletaan, leikitään ja kuullaan raamatun kertomuksia.


​Lasten kesäleiri

Kesäisin järjestämme 7-13 ikäisille lasten leirin. Leirillä tarvitaan myös 14-18 vuotiaita isosia. Leiri pidetään Vuotinaisten leirikeskuksessa. Leiriohjelmaan kuuluu uintia, pelejä, liikuntaa, askartelua, kalastusta, raamatun opetusta, leirinuotio, sauna, leiriolympialaiset ym.Varkkarit ja nuorten illat

Varhaisnuorille ja nuorille järjestetään oma tilaisuus joka toinen perjantai klo 18.00. Usein on tarjolla iltapalaa, mahdollisuus pelata pelejä, keskustella ja harrastaa musiikkia. Iltaan sisältyy lyhyt hengellinen osuus.

Venäjänkielinen tilaisuus Богослужение, русский язык

Sunnuntaisin klo 17 on venäjänkielinen jumalanpalvelus. Tilaisuudessa on mahdollisuuksien mukaan tulkkaus suomeksi.

Naisten rukousilta

Naisten rukousilta on Katukappelilla kuukauden toisena maanantaina klo 18.30. Rukouksen lisäksi keskustellaan arjen asioista teekupin ääreällä.

Ukkojen kinkerit

Kerran kuussa lauantaina klo 17 kutsutaan miehet ukkojen kinkereille. Iltaa varten joku alustaa lyhyesti keskustelun. Nyyttikestiperiaatteella ruokaillaan ja paistetaan makkaraa. Keskustelut jatkuvat saunan lämmössä. Yleensä kokoonnutaan kodeissa ja kesämökeillä.